MANDSKAB

Står du som bygherre eller entreprenør og mangler mandskab på byggesager?
Så er der hjælp at hente hos Kaspers Stald Service. Vi tilbyder nemlig mandskabsløsninger til entreprenørbranchen. Vores mandskab er alle pligtopfyldende, har gåpåmod og opfylder alle forpligtelser. 
Vi står klar til at give en ekstra hånd

Vi tilbyder:

  • Maskinfører
  • Rørlægger
  • Håndmand

Kontakt for et uforpligtende tilbud på en løsning. Vi er medlem af DI

Box Staw madras – maksimal komfort

Med en Box Straw madras giver du din hest et naturligt og miljøvenligt underlag at stå på. Kort sagt betyder Bow Straw madras en blød, fjedrende og tør bund. Det giver en tør og behagelig madras at sove på, hvor ben og hove skånes mest muligt.

Box Straw har til vision at erstatte træspiller/spåner (produceret af træer, der som bekendt fældes i stor stil), med en miljørigtig strøelse. Ved at bruge halm som er et restprodukt fra landbruget, får vi en strøelse som miljømæssigt er at foretrække.

Fakta

Støv og urenheder – Strøelsen renses maksimalt = minimering af allergi og luftvejsproblemer

Høj Volumen – Strøelsen fylder meget i boksen. En pakke på ca 23-25 kg. Indeholder 800-850 liter. (samlignet med træspåner/piller som indeholder ca 500 liter)

Sugeevne – Strøelsens sugeevne er 7-8 gange sin egenvægt, (hvilket er 1½-2 gange mere end træspåner/piller.)

Madras – Strøelsen sikrer en blød, fjerende og tør madras og som en sidegevinst er dejlig lun når det koldt udenfor.

Om box straw

Det første ”spadestik” til Box Straw blev taget i 2008.

Vores vision var at kunne producere en miljørigtig og naturlig strøelse til heste og andre dyr, og som opfyldte krav til en høj sugeevne og renhed. Samtidig skulle gødningen være en ensartet gødning, der kunne anvendes af landmænd og planteskoler m.fl.

Med baggrund i vores mangeårige erfaring og viden indenfor landbrug og en stor interesse i dressurheste, udviklede vi et produkt, som opfyldte de krav vi stillede.

Box Straw har til vision at erstatte træspiller/spåner (produceret af træer, der som bekendt fældes i stor stil), med en miljørigtig strøelse. Ved at bruge halm som er et restprodukt fra landbruget, får vi en strøelse som miljømæssigt er at foretrække.

Ansvarlighed

Virksomheden Box Straw hviler på en grundholdning, om at påvirke vores miljø så lidt som muligt. Ved at anvende halm, bruger vi et restprodukt fra landbruget, der kan genskabes fra år til år, og som miljømæssigt er langt bedre at anvende end træspåner, hør, tørv, sand og lignende materialer, hvor der enten ikke kommer nye råstoffer til der kan erstatte det brugte, eller hvor reproduktionstiden er meget lang. Samtidig er det vores vision at erstatte træspåner, der ligger under for en voldsom hugst på iltproducerende træer over hele verden, med en miljørigtig strøelse. Det skal her anføres, at ca. 20% af de drivhusgasser, der i dag udledes på verdensplan alene, kommer fra skovning og afbrænding af skovarealer. Halm er et fantastisk råstof at arbejde med og vi forsøger i vores produktionsprocesser at anvende mest muligt af halmen, for dermed at mindske spildet. I Box Straw betragter vi brug af snittet halm til strøelse, som langt bedre end brug af træspåner m.fl., alene på grund af halmens mange miljømæssige fordele. Box Straw er Det miljørigtige valg.

Kilde: Box Straw

Udfyld formularen herunder,
så sender vi dig et uforpligtende tilbud

Scroll til toppen